Doctor Strange 2: Zápletka filmu je venku. A nový plakát

 


Stručný popis očekávané komiksovky. POZOR, SPOILERY!!!

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) bude hodně divokou jízdou, to víme už teď. Ale s ohledem na to, že se objevují různé informace je těžké si udělat obrázek o tom, co vlastně máme očekávat. S tím by mohla pomoci oficiální synopse filmu z japonských stránek Marvelu...

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA DRUHÉHO DOCTORA STRANGE

"Dveře do mnohovesmíru, plného tajemství a šílenství, jsou otevřeny. Nyní, když Iron Man a Kapitán Amerika opustili bojiště v Avengers: Endgame, bývalý geniální chirurg a nejmocnější z mágu Doctor Strange je někým, od koho se očekává, že bude centrální postavou v případě Avengers. Nicméně to, že použil zakázané kouzlo, které je považována za jedno z nejnebezpečnějších, aby manipuloval časem a prostorem, otevřelo dveře do tajemného šílenství známého jako 'Mnohovesmír'. Aby zachránil svět, ve kterém se vše mění, Strange vyhledá pomoc Wonga, který je Sorcerer Supreme a nejmocnějšího z Avengerů Scarlet Witch, Wandy. Ale nad lidstvem a celý vesmírem se vznáší děsivá hrozba, která nemůže být poražena jen jejich silami. A co je ještě větším překvapením je to, že největší hrozba pro vesmír vypadá naprosto stejně jako Doctor Strange..."

Ostatně, to už nám ukázal i trailer, který jistě potěšil fandy seriálu What If...? A kromě zápletky tu máme ještě nový plakát. 


Zdroj: Cosmic Circus, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat