Chceme z filmu Flash našeho Spider-Mana: Bez domova? Pak potřebujeme Christiana Balea, myslí si známý režisér

 


Dobrý nápad?

Asi není těžké uhodnout, proč je ze Spider-Man: Bez domova (2021) za pár týdnů od premiéry nový člen elitního klubu "miliardových filmů". Velkou roli v tom určitě sehrálo to, že se objevily také postavy z předchozích projektů Spider-Man. 

SOUVISEJÍCÍ: SPIDER-MAN: BEZ DOMOVA BUDE PRO SONY ZŘEJMĚ NEJÚSPĚŠNĚJŠÍM PROJEKTEM. A KIM KARDASHIAN ČELÍ KRITICE ZA SPOILERY

A na podobný recept vsadí i konkurenční Flash (premiéra 3. 11. 2022), ve kterém uvidíme Michaela Keatona a Bena Afflecka, kteří se vrátí do rolí Bruce Waynea/Batmana. Teď Kevin Smith, režisér a geek, navrhl, že by se tvůrci měli pokusit do filmu získat i Christiana Balea, tedy představitele Bruce Waynea/Batmana z Nolanovy kultovní trilogie:

"...tenhle film Flash připravuje půdu pro to, aby Michael Keaton byl Batmanem, což mě rozbrečí. To je můj Batman! Mám silné emotivní pouto k Batmanovi Tima Burtona z roku 1989, takže to, že ho přivedou zpátky do tohoto universa znamená, že potěší staříky jako jsem já. Pokud chtějí udělat něco ve stylu Bez domova, myslím, že by měli přivést zpět Christiana Balea. Pokud bych byl v jejich kůži, připravil bych si pro Christiana Balea náklaďák plný peněz, abych ho přesvědčil, aby se objevil alespoň na dvě minuty, takže bychom mohli mít vlastní Bez domova."

Bylo by to fajn, pokud by se Christian vrátil do své ikonické role, ale zatím tomu nic moc nenasvědčuje. Ovšem, možná je jen DC lepší než Marvel, pokud jde o udržení tajemství.

Zdroj: Fatman Beyond, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat