Rázné chování k Rockovi bylo drsnou láskou, prohlásil Vin Diesel, Rock se tomu vysmál a neplánuje návrat do Rychle a zběsile


 Dwayne Johnson reagoval na nedávné vyjádření Vina Diesela.

Není tajemstvím to, že si Vin Diesel a Dwayne "Rock" Johnson během natáčení Rychle a zběsile příliš nerozuměli a vyústilo to v to, že Rock společně s Jasonem Stathamem dostal vlastní spin-off Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019).

SOUVISEJÍCÍ: CHOVÁNÍ VINA DIESELA K ROCKOVI PRÝ BYLO DRSNOU LÁSKOU

Vin Diesel se pak nedávno nechal slyšet, že se choval tak, jak se choval, protože jako producent Rychle a zběsile chtěl, aby herci podali ten nejlepší výkon a šlo o "drsnou lásku". Na jeho názor byl nyní tázán právě Rock, který k tomu dodal:

"Smál jsem se a smál jsem se hodně. Myslím si, že se tomu smáli všichni. A to je vše, co k tomu řeknu. Přeji jim to nejlepší. Přeji jim vše nejlepší, pokud jde o Rychle a zběsile 9. A přeji jim to nejlepší, pokud jde o Rychle zběsile 10 a Rychle a zběsile 11 a v případě ostatních filmů Rychle a zběsile, které natočí beze mě."

Očividně tak herec nesouhlasí s tím, co Vin Diesel prohlásil a nemá v plánu návrat do hlavní série. To ale neznamená, že ho neuvidíme v dalším případném dílu Hobbs a Shaw, v tomto spin-offu se Diesel neobjevuje a první díl byl úspěšný, takže je tu šance, že se Rock vrátí.

Zdroj: CS, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat