Vin Diesel promluvil o svém sporu s Dwaynem Johnsonem, označil ho za drsnou lásku


Zajímavá volba slov.

Není tajemstvím, že hlavní hvězda a producent série Rychle a zběsile Vin Diesel a Dwayne "Rock" Johnson si nepadli do oka. Dokonce se proslýchalo, že už se společně nechtějí objevit v jednom filmu, ovšem postava Johnsona známá jako Hobbs byla natolik populární, že dostala spin-off Hobbs a Shaw (2019)

Teď se ke komplikovaném vztahu obou herců znovu vrátil Diesel, který prohlásil následující:

"Hobbs byl obtížnou postavou ke ztvárnění. V dané době byl můj přístup takový, že jsem vsadil na drsnou lásku, abych získal herecký výkon, který byl potřeba. Jako producent jsem řekl, 'Dobře, obsadíme Dwaynea Johnsona, který je spojován s wrestlingem a donutíme filmový svět a publikum, aby vnímaly tuhle postavu jako někoho, koho sice neznají, ale je někým, kdo má údernost parního válce. Je to něco, na co jsem pyšný, tahle estetika. To si vyžadovalo hodně práce. Museli jsme se k tomu nějak propracovat a někdy jsem vsadil na drsnou lásku. Ne bizarním způsobem, ale udělal bych cokoliv kvůli tomu, abych dostal požadovaný herecký výkon a to v čemkoliv, co produkuji."

Je otázkou, jak to bude dál, protože aktuálně to vypadá, že se spor uklidnil a možná se Dwayne do hlavní série Rychle a zběsile vrátí, ale potvrzeno to zatím nebylo.

Devátý díl Rychle a zběsile měl premiéru 17. 6. 2021, schválen byl už i desátý.

Zdroj: Men's Health, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat