Další film Transformers má název, představí zatím neviděné typy Transformerů

Které?

Série Transformers má hodně kolísavou kvalitu, ale zatím se stále drží v černých číslech, takže vznikne sedmý film. A právě ten dostal oficiální název, který zní Transformers: Rise of the Beasts a kromě toho se dočkáme představení hned tří typů Transformerů, které jsme ještě ve filmové podobě neviděli. Jedná se o Predacony, Terrorcony a Maximaly. 

Pokud nejste specialisté na druhy Transformerů, tak Predaconové jsou největší robotické bytosti, které se kdy na domovské planetě Transformerů Cybertron zrodily. Patří k nejsilnějším a často mají vzhled připomínající ještěry/draky. 

Terrorconové jsou Decepticoni, kteří se dokáží měnit v mechanická monstra a dokonce se umějí spojit v jedno velké monstrum známé jako Abominus. Ústředním záporákem filmu by měl být právě jeden z Terrorconů a to Scourge, který poraženým protivníkům krade jejich symboly. 

Maximalové jsou protivníci Predaconů, spadají pod Autoboty a umějí se transformovat v různá zvířata. 

Film bude zasazen do roku 1994, dočkáme se návratu Optima Primea (Peter Cullen), Bumblebeeho a Arcee. Kromě toho uvidíme Mirageho, novou ženskou robotku Nightbird a dál například Airazora (mění se v sokola), Rhinoxe (mění se v nosorožce) nebo Optima Primala (mění se v gorilu). 

Hlavní lidské role ztvární Anthony Ramos a Dominique Fishback, kdy první zmíněný bude bývalý voják a Dominique si zahraje muzejní výzkumnici. Režii dostal na starost Steven Caple Jr.

Zdroj: CBM, Paramount Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat