Fandové pomohli propagovat Sebevražedný oddíl. Warner Bros. jim za to dal přes prsty

 


Jak?

Nedávno se objevil další trailer na DC komiksovku Sebevražedný oddíl (premiéra 5. 8. 2021) a vyvolal slušné nadšení a to nejen díky hromadě nových záběrů, ale také například oznámením toho, že jeden ze členů týmu a to Bloodshot (Idris Elba) dostal Supermana na jednotku intenzivní péče. 

Ovšem, teď se ve spojitosti s upoutávkou začala řešit jiná věc, ovšem ne v dobrém slova smyslu. Společnosti Warner Bros. totiž nejdříve uveřejnila trailer jako reklamu před některými videi na YouTube, ale samozřejmě se objevilo dost lidí, kteří danou ukázku začali sdílet skrze různá sociální média a člověk by si řekl, že je to dobře, protože přece jen je asi u traileru dobré, že se dostane k co nejvíce lidem, ale omyl, někteří z těchto nadšenců museli čelit nahlášením o porušení copyrightu ze strany Warner Bros. 

Tahle situace trvalo několik hodin, až poté Warner Bros. zveřejnilo trailer klasickým způsobem na YouTube, ovšem v dané době už bylo dost lidí zaskočených z toho, jak se společnost zachovala. Nezbývá než doufat, že to neovlivní popularitu filmu jako takového, protože ten vypadá hodně zábavně. 


Zdroj: Warner Bros./DC Entertainment (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat