Batgirl má svou představitelku, Black Panthera 2 možná našel svou Storm a druhá řada Peacemakera nebude, Cena krade kostým


 Komiksové střípky.

DC hrdinka Batgirl to má trošku těžší, její projekt se několikrát odsouval a měnili se u něj tvůrci, ale teď to vypadá, že se konečně začne něco pořádného dít, protože vyšlo najevo, kdo by se měl ujmout hlavní role. 

Nedávno se objevil seznam hlavních favoritech, nyní zaznělo jméno té, která by měla ve filmu pro streamovací službu HBO Max navléknout kostým. Bude to Leslie Grace

Film by se měl objevit někdy v roce 2023.

První nový přírůstek k obsazení Black Panther: Wakanda navždy

Naopak Black Panther 2 už datum premiéry má, bude to 8. 7. 2022 a nyní byl oznámen nováček, který se přidá k obsazení. Bude to herečka a filmařka Michaela Coel, která zabodovala díky seriálu pro HBO Můžu tě zničit

Neví se, koho by si měla zahrát, ale někteří tipují, že by to mohla být mutantka Storm, která má v komiksech s Black Pantherem bohatou společnou historii.

James Gunn vtipkuje

Už jste možná slyšeli, že nová postava ze Sebevražedného oddílu (premiéra 5. 8. 2022) Peacemaker (John Cena) dostane vlastní seriál na streamovací službě HBO Max. Tvůrce obou projektů James Gunn v talkshow Jimmy Kimmel Live! zavtipkoval, že je v případě Peacemakera je už teď vyloučena druhá řada, protože John Cena krade kostýmy:

"Mimochodem, John ukradl kostým. Chci jen všem říct, že jsme ho požádali [aby to nedělal]. Protože poté, co jsme natočili Sebevražedný oddíl, natočili jsme seriál Peacemaker a neustále jsme mu říkali, aby přestal krást kostým. Vím, že nevypadají zase tak draze, ale dát dohromady tyhle kostýmy vyjde na desítky tisíc dolarů. A my doufáme ve druhou řadu a HBO nám ji neschválí, protože jsme překročili rozpočet."

Samozřejmě není ještě rozhodnuto, zda druhá řada bude, závisí to na úspěchu první, která bude mít premiéru v lednu příštího roku.

Zdroj: THR, Variety, Jimmy Kimmel Live!, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat