Konec nepřátelství? Vin Diesel žádá Rocka, aby si zahrál v posledních dvou filmech Rychle a zběsile

 


Nabídka olivové ratolesti. 

Vin Diesel a Dwayne "Rock" Johnson si během natáčení Rychle a zběsile zrovna nesedli, to není žádným velkým tajemstvím. Spor vygradoval tak, že Dwayne Johnson raději natočil spin-off k Rychle a zběsile, než aby se znovu postavil po bok Vina Diesela. 

Kromě toho se nedávno objevila vyjádření, kdy Vin Diesel obhajoval své kroky jako motivaci k tomu, aby herci podali co nejlepší výkon, ale Dwayne se tomu tak trochu vysmál. 

Zdá se ale, že Vin nechce ve sporu pokračovat. Na Instagramu zveřejnil prosbu, kde se ptá Dwaynea, zda by nebyl ochoten se vrátit ve dvou posledních dílech Rychle a zběsile:

"Můj malý bráško Dwayne... nastal čas. Svět čeká na finále Rychle a zběsile 10. Jak víš, mé děti ti v mém domě říkají strýčku Dwayne. Nejsou žádné svátky, kdy bychom si neposlali přání... ale nastal čas. Odkaz čeká. Před lety jsem ti řekl, že splním svůj slib Pablovi (Paul Walker, pozn. redakce). Slíbil jsem, že dosáhnu toho nejlepší a ukáži to nejlepší z Rychle a zběsile ve finále desítky! Tohle říkám z lásky... ale musíš se ukázat, nenechat sérii čekat s tím, že máš velmi důležitou roli, Hobbs nemůže být ztvárněn nikým jiným. Doufám, že do toho půjdeš a naplníš svůj osud."

Zlé jazyky by mohly říct, že je to trochu rána pod pás, protože takhle veřejná výzva samozřejmě nezůstane bez odezvy fandů a mnozí by jistě byli na Rocka naštvaní, pokud by řekl ne, ale finální rozhodnutí je jen a jen na něm, takže uvidíme, jestli hodí spory za hlavu a vrátí se do Rychle a zběsile, nebo nabídku s díky odmítne. 

Desátý díl Rychle a zběsile bude mít premiéru 6. 4. 2023.

Zdroj: Instagram, Universal Pictures (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat