Nejsem jen ten, kdo běhá bez trička a říká blbosti, Dave Bautista je rád, že dostal šanci zahrát si i něco jiného než Draxe


 Herec je nadšen, že se objevil například v Duně. 

Dave Bautista se nejdříve proslavil jako wrestler, ale později se zaměřil i na herectví a zatím jeho největším úspěchem je role Draxe v Marvelovském filmovém universu. V poslední době se ale herec vyjadřuje v tom smyslu, že v tom dál příliš pokračovat nechce. 

SOUVISEJÍCÍ: DRUHÁ DUNA BUDE VÍCE "FILMOVÁ"

A je to patrné i z jeho aktuálních slov, kdy promluvil o tom, že je rád za příležitost zahrát si v nové Duně (2021) Glossua Rabbana:

"Pokud jde o tuhle postavu, tak mi dala šanci ukázat odlišný typ herectví. A to je to, co opravdu zbožňuji na práci [s režisérem Denisem Villeneuvem], dostat šanci ukázat se jako herec v jiném světle... Nejsem jen ten chlapík ze Strážců, který se kolem promenáduje bez trička a pronáší blbosti. Dostal jsem šanci hrát tyhle opravdu opravdu komplexní postavy. Což je požehnáním."

Není přímo jasné, zda Dave kritizuje postavu Draxe, ale řekněme to tak, že jeho vyjádření nebylo formulováno úplně nejlépe a trošku to vyznívá, jako by za ni ani nebyl vděčný. Ale doufejme, že to myslel jinak. 

Přece jen, objeví se v téhle roli ještě minimálně dvakrát a to ve vánočním speciálu Strážců Galaxie a v právoplatném třetím pokračování, které by se na Draxe mělo intenzivně soustředit.

Zdroj: ABC News, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat