Dva ze tří, hereckou pauzu po Tomu Hollandovi ohlásil i Andrew Garfield


 Další představitel Spider-Mana si bere "dovolenou". 

Herecká branže není standardním zaměstnáním, takže se občas stane to, že si i velmi mladý člověk dá pauzu nebo se dokonce zaměří na úplně jinou kariéru. Nedávno si vzal oddech například Tom Holland, kterému je 25 let. Na druhou stranu, v posledních letech se nezastavil a před kamerou se poprvé postavil jako dítě, takže je vcelku pochopitelné, že si chce odpočinout a přemýšlí o založení rodiny. 

SOUVISEJÍCÍ: SONY OZNÁMILO TŘETÍHO VENOMA I NEČEKANÝ SPIN-OFF KE SPIDER-MANOVI

Netrvalo to dlouho a pauzu od herectví oznámil další představitel Spider-Mana Andrew Garfield:

"Chystám si dát pauzu... Chystám se na chvíli odpočinout... Potřebuji se rekalibrovat a rozmyslet si, co chci dělat jako další a kým chci být a prostě být na chvíli člověkem. Protože jak víte, sezóna udílení cen vás může semlít... Je to zábava setkávat se s lidmi, které milujete a obdivujete. Zapojíte se do rozhovorů a je to privilegium zažít to na vlastní kůži..., je skvělé být součástí této komunity a dynamiky uvnitř této komunity. Cítím se být privilegovaný a šťastný... ale prostě potřebuji být na chvíli běžným [člověkem]."

I Andrew v poslední době intenzivně pracoval, takže není nic proti ničemu, pokud si chce oddechnout. Není ale jasné, na jak dlouho si vezme pauzu. Mohou to být měsíce, mohou to být roky, to ukáže čas. 

Pokud jde o dalšího představitele Spider-Mana Tobeyho Maguire, tak aktuálně neoznámil, že by si po vzoru kolegů chtěl vzít dovolenou.

Zdroj: Variety, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Maguire si dovolenou brát nemusí, protože byl z kola venku asi 7 let. :)

    OdpovědětVymazat