V marvelovském halloweenském seriálu bude k vidění podivná postava. A promoart ukazuje padoucha ze čtvrtého Thora

 


Komiksové střípky.

V hromadě projektů, které chystá Marvel pro streamovací službu Disney+ je i hallowenský speciál, ve kterém by se měl představit například Werewolf by Night, ale i další trošku svérázní jedinci. Spekuluje se například o Vampire by Night nebo naopak lovkyni netvorů Else Bloodstone. 

SOUVISEJÍCÍ: KOLIK ZHLÉDNUTÍ POSBÍRAL TRAILER NA ČTVRTÉHO THORA ZA PRVNÍ DEN?

Nově se pak objevily zprávy, že by měl být k vidění i doktor Theodore Sallis/Man-Thing. Pokud je to pravda, pak by to byla jeho premiéra v Marvelovském filmovém universu (v hrané podobě už se objevil, ale ne v projektech z Marvelovského filmového universa). 

Man-Thing je bažinné monstrum, které je extrémně silné, odolné, dokáže se teleportovat, měnit velikost nebo ovládat rostliny. 

Podobná bytost by se tak jistě do halloweenského pořadu hodila, protože mezi jeho další talenty patří probouzení strachu.

Speciál bude mít premiéru v říjnu tohoto roku. 

Gorr the God Butcher

Když už jsme u monster, tak vcelku netradiční vzhled má i padouch z Thor: Láska jako hrom/Thor: Love and Thunder známý jako Gorr the God Butcher (Christian Bale). Právě on je k vidění na novém promoartu k filmu, který bude mít premiéru 7. 7. 2022.

Zdroje: Cosmic Circus, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat