Loki bude chaotický, prohlásil Tom Hiddleston. A představitel Wonga by rád, aby se jeho postava setkala s modrým X-Manem


 Komiksové střípky.

První řada marvelovské série Loki byla sympaticky zběsilou podívanou. A zdá se, že druhá nezůstane pozadu. Naznačil to Tom Hiddleston:

SOUVISEJÍCÍ: DVA NEJOČEKÁVANĚJŠÍ LETNÍ FILMY JSOU MARVELOVKY

"Na konci první řady příběh neskončil. Myslím, že to je naprosto jasné. Loki je v podstatě ještě více nestabilní a více turbulentní a vášnivý a chaotický než kdykoliv předtím. A možná něco z toho potřebujete vyřešit. Jsou tu nedokončené věci."

To bezesporu a naštěstí seriál dostal druhou řadu, takže na to bude prostor. Zatím ale není jasné, kdy se dočkáme premiéry.

Kdo je favoritem Benedicta Wonga?

V Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) se vrátí vůdce X-Menů Profesor X (Patrick Stewart). A je samozřejmě logický předpoklad, že X-Menů v Marvelovském filmovém universu bude přibývat. Pokud jde o představitele mága Wonga (Benedict Wong), tak ten má jasno, s kým by se chtěl ve filmovém světě setkat. Nejdříve zmínil herce, která už v MCU působí a poté jednoho z X-Menů:

"Rád bych pracoval se Samuelem L. Jacksonem... A pokud jde o X-Meny, rád bych se setkal s X-Meny... Jsem velký fanda komiksů a samozřejmě si pamatuji Secret Wars, do kterých byli zapojeni všichni... Kdo další? X-Force, Nightcrawler, všechny tyhle."

Uvidíme, jestli se hercovo přání v budoucnu splní.

Zdroj: Total Film, JOE.ie, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat