She-Hulk: Natáčení očekávané marvelovské série o sestřenici Hulka má údajně problémy



Nevypadá to prý úplně dobře.

Ještě letos bychom se měli dočkat desetidílné první řady marvelovské série She-Hulk o Jennifer Walters (Tatiana Maslany), právničce, která dostala transfúzi krve od svého bratrance Bruce Bannera/Hulka (Mark Ruffalo) a získala tak podobné schopnosti. 

SOUVISEJÍCÍ: TVŮRCE MOON KNIGHTA SLIBUJE POŘÁDNOU PORCI DRSNOSTI

A zatím se zdálo, že vše probíhá podle plánu, ale zdá se, že to není úplně růžové. Alespoň to tvrdí novinář Jeff Sneider:

"O tom, co se děje jsem neslyšel dobré věci a ptal jsem se, kterého z projektů a to Moon Knight nebo Ms. Marvel nebo Secret Invasion nebo všech se to týká a vždy zaznělo, 'She-Hulk by mohla být ta, která má problém.' Slyšel jsem to od lidí, kteří na tom pracují, lidé, kteří na tom skutečně pracují říkají jen, 'Uvidíme.' Upřímně si myslím, že podobně je na tom hromada marvelovských věcí, kdy je to ve stylu, 'No, tohle by mohlo být opravdu pitomé, ale uvidíme.' Jsem si jistý, že něco podobného si mysleli ti, co pracovali na Strážcích Galaxie, že? A většinu času to Marvel zvládne. Ale přijde doba kdy ne, to jsou prostě pravidla filmařiny, pravidla statistiky."

Stejně jako předchozí marvelovské seriály pro streamovací službu Disney+ i She-Hulk bude svým způsobem unikátní, například dojde k "prolomení čtvrté stěny", což znamená, že postavy (nebo jen ústřední hrdinka) budou promlouvat přímo k publiku. 

A těžko říct, jestli svérázný přístup bude fungovat a je pochopitelné, že je tu určitá nervozita, ale zatím ještě není třeba panikařit, může to dopadnout dobře.

Zdroj: The Direct/Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat