Figurka ukazuje nové brnění Thora. Trailer na další komiksový střet Thora a Hulka. A tvůrce vysvětluje špatné triky v Black Pantherovi


 Komiksové střípky.

Není tajemstvím, že ve filmu Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) bude mít Thor (Chris Hemsworth) nové brnění. To už víme z obrázků, které se objevily v minulosti. A teď tu také máme oficiální hračku, která odlišnou vizáž Hromovládce potvrzuje. 

SOUVISEJÍCÍ: DETAILNÍ POHLED NA MJOLNIR MIGHTY THORA

Velké věci nečekají na Thora jen ve filmovém světě, ale také v komiksovém. Opět dojde k měření sil mezi ním a Hulkem. Příští měsíc a to 27. 4. 2022 se protnou komiksy Hulk a Thor a začne pětidílná minisérie Hulk vs. Thor: Banner of War. A právě na ni láká trailer.


Film Black Panther (2018) byl, jak je u marvelovek zvykem, plný trikových scén, ale ozývaly se hlasy, že především závěr veleúspěšné komiksovky nebyl v tomto ohledu úplně vypilovaný a kvalita digitálních efektů nebyla zrovna ideální. 

Teď se k tomu vyjádřil trikový specialista Todd Sheridan Perry:

"Tohle padá na bedra studia, které určilo datum premiéry a poté se od toho odráželo. Nebylo dost času na to, aby se naplnily ambice projektu."

Tak snad v případě druhého dílu (premiéra 10. 11. 2022) bude času dost.

Zdroj: Inverse, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat