Detailní pohled na Mjolnir Mighty Thora. A Warner Bros. už řeší pokračování Batmana


Komiksové střípky.

Ve filmu Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) se vrátí Jane Foster (Natalie Portman) a podobně jako v komiksu se z ní stane Mighty Thor. A i ten samozřejmě potřebuje mocnou zbraň. Tou bude Mjolnir.

SOUVISEJÍCÍ: V THOR: LOVE AND THUNDER PRÝ UVIDÍME PETERA DINKLAGE

Právě ten je k vidění na promoobrázcích ukazující obal akčních figurek k filmu. A jak už si fandové stačili všimnout, jde o Mjolnir poskládaný z roztříštěných kousků.

To nahrává teorii o tom, že se vrátí trpasličí kovář Eitri (Peter Dinklage), který by mohl být tím, kdo spraví Mjolnir. 

S ohledem na to, že se premiéra odehraje v létě se jistě brzy dozvíme víc detailů. 

Mnohem dříve uvidíme nového Batmana, ten se do kin dostane 3. 3. 2022 a zatím tak samozřejmě nevíme, jak si povede, ale filmové studio Warner Bros. je optimistické, protože režisér Matt Reevese prozradil následující:

"Opravdu věřím tomu, co jsme udělali a byl bych nadšen, pokud bychom mohli odvyprávět více příběhů. Už vyprávíme další příběhy ve streamovací prostoru, pracujeme na materiálech pro HBO Max, natáčíme seriál Penguina s Colinem (Colin Farrell, pozn. redakce), což bude opravdu skvělé. A pracujeme na dalších věcech, ale také jsme začali diskutovat o novém filmu."

Za pár dnů zjistíme, jaký je zájem o nového Batmana. Premiérový víkend je obvykle jasným ukazatelem toho, jak si film povede. 

 
Zdroj: The Independent/Screen Rant, Marvel Studios (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat