Spider-Man: Bez domova - Charlie Cox byl zklamaný z reakce diváků na návrat Matta Murdocka. A promoobrázky se třemi Spider-Many


 Bylo také oznámeno, kdy se dostane film do digitální distribuce?

Už není tajemstvím, že se ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) vrátili i předchozí dva představitelé Spider-Mana a to Tobey Maguire a Andrew Garfield, ale nejen to, objevil se i Charlie Cox v roli Matt Murdocka. A právě Charlie se rozpovídal o jedné nepříjemné situaci:

SOUVISEJÍCÍ: PLAKÁT KE DRUHÉMU DOCTORU STRANGEOVI ZŘEJMĚ ODHALIL DALŠÍHO MOCNÉHO PADOUCHA

"Bylo to zábavné, dostal jsem spoustu zpráv a hovorů týkající se toho, co se dělo v kině během této chvíle. Můj synovec mi poslal nahrávku, jak všichni aplaudují. Tak jsem se vplížil do kina nedaleko místa, kde žiji a doslova stál v koridoru a má zkušenost byla bohužel naprosté zk*rvené ticho! Byl jsem tak zklamaný. Moje žena byla se mnou a nahrávala mě, protože by byla zábava mít nahraný moment, když všichni aplaudují a následovalo... ticho!"

Naštěstí to byla výjimka, soudě podle mnoha videí na internetu byly většinou reakce bouřlivé. Charlie měl jen tu smůlu, že byl v kině, kde se něco podobného neodehrálo. 

A co se týče jeho návratu jako Daredevila v jiných projektech, tak se s tím počítá, ale herec prozradil, že toho moc neví, ovšem poznamenal, že je v plánu něco dalšího. 

Mimochodem, třetí Spider-Man se do digitální distribuce dostane 22. 3. 2022 a na DVD a BR disky pak 12. 4. 2022 a u této příležitosti byly zveřejněny promoobrázky se všemi třemi Spider-Many.

Zdroj: The Radio Times, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat