Doctor Strange 2: Plakát zřejmě odhalil dalšího supermocného padoucha. A Lego stavebnice "potvrzuje" přítomnost Iron Mana a Spider-Mana

Pár zajímavostí.

Slovo "šílenství" v názvu filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) je opravdu trefně zvoleno, protože nás zřejmě čeká hodně (v dobrém slova smyslu) zběsilá podívaná. Už jen proto, že zřejmě uvidíme slušnou řádku zajímavých padouchů. A zdá se, že fandové odhalili dalšího. 

SOUVISEJÍCÍ: POSTAVY Z AGENTS OF S.H.I.E.L.D. SE PRÝ VRÁTÍ DO MARVELOVSKÉHO FILMOVÉHO UNIVERSA

Konkrétně na plakátu k filmu, na kterém jsou střepy reality a v některých z nich jsou určité výjevy. A na jednom je podle některých záporák známý jako Chthon, což je starověký arcidémon a bůh chaosu, který je stvořitelem knihy temné magie Darkhold (se kterou měla pletky Scarlet Witch a ta ve filmu bude mít výraznou roli) a stojí za stvořením vlkodlaků, upírů nebo čarodějnic.

Protože byl Chthon považován za příliš mocného, byl vyhoštěn do dimenze, kde neměl fyzickou formu, ale asi vás nepřekvapí, že se snažil prodrat zpět do hmotného světa, což se mu několikrát povedlo skrze cizí tělesné schránky.

Je otázkou, zda se nebude jednat o ústředního padoucha, byť tomu zatím moc věcí nenasvědčovalo, ale pokud je to na plakátu opravdu on, dá se čekat, že by mohl mít na dění velký vliv, je to extrémně mocná postava a použít ji jen na cameo by asi nebylo úplně to pravé ořechové.

Když už jsme u zajímavých postav, o kterých se spekuluje, že by se ve filmu měly objevit, tak se mluví o variantovi Iron Mana, kterého ztvární Tom Cruise (ten byl do role původně zvažován, ale nakonec byl vybrán Robert Downey Jr., Cruise údajně neměl zájem) a občas se mluví i o tom, že bychom se měli dočkat Spider-Mana zřejmě v podání Tobeyho Maguire

Nic z toho zatím potvrzeno nebylo, ale podle serveru Brick Fanatics, který je specialistou na informace o stavebnicích Lego, mají být u oficiální stavebnice Sanctum Santorum také figurky Iron Mana a Spider-Mana. 

Mnozí tak věří, že je to potvrzení přítomnosti obou postav ve filmu, ale samozřejmě to je nutné brát s rezervou, Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) se s Iron Manem i Spider-Manem setkal v předchozích filmech, tím pádem není jisté, že tahle verze stavebnice odkazuje pouze na druhého Doctor Strange, nebo i na předchozí projekty.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat