Doctor Strange 2: Wolverine ve filmu? Prý ano. Ztvární ho Hugh Jackman? Prý ne


 Trošku se nám to komplikuje.

To, že se ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) objeví Profesor X v podání Patricka Stewarta je už v podstatě jisté (pokud nás tedy někdo nevodí za nos). Nedávno se ovšem objevila zpráva, že právě účast Patricka byla důvodem, proč se Hugh Jackman rozhodl ve filmu objevit jako Wolverine. 

SOUVISEJÍCÍ: VE DRUHÉM DOCTORU STRANGEOVI SE PRÝ OBJEVÍ WOLVERINE

Ovšem, zdá se, že je tomu trochu jinak. Redaktor serveru The Illuminerdi totiž tvrdí, že Wolverina sice uvidíme, ale nebude ho hrát Hugh Jackman. 

Bohužel nesdělil, kdo by měl být nový představitel, který Wolverina (pravděpodobně varianta z jiného vesmíru) ztvární, ale logicky znějí dvě možnosti. Buďto to bude herec, který byl původně do role zvažován, než byl obsazen Hugh Jackman, nebo se objeví nový herec, který roli po Jackmanovi převezme. 

Spekuluje se o tom, že se ve filmu objeví Tom Cruise jako Iron Man a možná víte, že Tom byl kandidátem na tuhle postavu (ale nakonec ji získal Robert Downey Jr., Cruise o ni neměl zájem) a pokud je to pravda, pak by nebylo překvapením, pokud by se jako Wolverine objevil někdo další, o kom se původně uvažovalo.

Na druhou stranu, další Doctor Strange by byl dobrým způsobem, jak představit nástupce Hugha Jackmana. Tak uvidíme, pro co se Marvel rozhodne. Pokud se tedy opravdu potvrdí, že Wolverina uvidíme. 

Zdroj: The Illuminerdi, Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů: