Nejoblíbenější film diváků? Spider-Man: Bez domova ani náhodou, je to nová Popelka. Zabodovala by i Justice League, ta ale nesplňuje podmínky



Nečekaný zvrat. 

Nedávno Akademie filmového umění a věd spustila anketu na Twitteru, kde požádala diváky, aby uvedli svůj nejoblíbenější film minulého roku s hashtagem #OscarsFanFavorite a ten, který bude mít nejvíce hlasů bude oznámen během udílení Oscarů. 

SOUVISEJÍCÍ: CO TO K*RVA JE, ROZČILUJE SE ZNÁMÝ REŽISÉR KVŮLI TOMU, ŽE SPIDER-MAN NEZÍSKAL OSCAROVOU NOMINACI NA NEJLEPŠÍ FILM

Často byl zmiňován Sebevražedný oddíl (2021), ale dost lidí očekávalo, že vítězství získá Spider-Man: Bez domova (2021). Zdá se ale, že by to mohlo být nakonec úplně jinak, protože aktuálně je s výrazným náskokem v čele Příběh Popelky (2021), který nabídla streamovací služba Amazon Prime Video a produkovala ho společnost Sony. 

Spider-Man: Bez domova byl nejdříve na prvním místě, ale pak ho předběhla právě nová verze Popelky. A samozřejmě je tu šance, že se pořadí ještě změní, ovšem hlasování bude ukončeno už 3. 3. 2022, takže tolik času není. Samotné udílení Oscarů, kde bude vyhlášen i favorit fanoušků, proběhne 28. 3. 2022.

Šanci zabodoval by měla i Snyderova Justice League (2021), ale ta nesplňuje podmínky, protože jde o režisérský sestřih (byť výrazně odlišný) původní verze z roku 2017.

Zdroj: Deadline, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat