Doctor Strange 2: Ve filmu se nevrátí jen Profesor X, ale údajně i Wolverine


 Zní to dobře. Možná až příliš dobře.

Hugh Jackman se v minulosti nechal slyšet, že by se do role Wolverina vrátil, pokud by se mohl postavit po bok Avengers. Což je nyní, poté, co společnost Disney (majitel Marvelu) koupila Fox (který vlastní práva na X-Men) možné. 

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA DRUHÉHO DOCTORA STRANGE POTVRDIL PŘÍTOMNOST SUPERMOCNÉHO TÝMU

Nicméně, Hugh později prohlásil, že tenhle vlak už ujel a několikrát popřel, že by si znovu měl nasadit adamantiové drápy. Nyní se ale spekuluje o tom, že by měl být k vidění ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022). S tímto tvrzením přišel server Geekosity, podle kterého máme Hugha jako Wolverina očekávat. 

Téhle spekulaci nahrává fakt, že Spider-Man: Bez domova (2021) byl bezesporu tak úspěšný i proto, že se vrátily oblíbené postavy, které už jsme nějaký ten pátek neviděli a Marvel si je toho bezesporu vědom, takže by dávalo smysl, pokud by chtěl nahnat do druhého Doctora Strange, co nejvíce starých známých. Je tu tak možnost, že by byl ochoten Jackmanovi nabídnout velmi slušnou částku i třeba jen za krátké cameo. A šeptá se o tom, že režisér druhého Doctora Strange Sama Raimiho chce překonat právě Spider-Mana a pokud by film nabídl Wolverina, měl by slušnou šanci toho dosáhnout. 

Mluví se o tom, že to byl představitel Profesora X Patrick Stewart, který byl důvodem, proč se Hugh rozhodl změnit názor a vrátit se jako Wolverine a kromě toho je nutné zmínit, že kreativní šéf Marvelu Kevin Feige byl producentem prvních tří filmů X-Men, takže má s Hughem jistě dobré vztahy. 

Marvel ani Disney samozřejmě nic nepotvrdily, zatím tak můžeme jen doufat, ale byla by to paráda, co říkáte? Nebo si myslíte, že by měli nechat Wolverina v klidu odpočívat?

Zdroj: Fox (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat