Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství: Trailer potvrdil příchod supermocného týmu


 Illuminati se hlásí o slovo. 

Už delší dobu se mluví o tom, že se ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) představí komiksový tým Illuminati, který je poskládán z mocných superhrdinů z marvelovského universa, kteří ze stínu dohlížejí na dění a pokud mají dojem, že se vyskytla velká hrozba, zasáhnou. Jen pro příklad to byli oni, kdo se rozhodl vyhostit Hulka ze Země, protože podle nich představoval příliš velké riziko.

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA DRUHÉHO DOCTORA STRANGE

A zdá se, že nový trailer na druhého Doctor Strange potvrdil to, že se opravdu objeví Illuminati, kteří si nechají předvést Doctora Strange (Benedict Cumberbatch). Z upoutávky je patrné, že robotické bytosti (zřejmě Ultron Sentries) někam vedou Strange a následně se ocitne před tajemnou skupinou bytostí, jejichž tváře odhaleny nejsou, ale jsou to zřejmě vůdce X-Menů Profesor X (s největší pravděpodobností zaznívá hlas Patricka Stewarta), vůdce Fantastické čtyřka Mr. Fantastic, vůdce Inhumans Black Bolt a méně jistí jsou Black Panther nebo Namor a Iron Man (spekuluje se, že by si ho mohl zahrát Tom Cruise, protože by šlo o varianta). 

Dál se předpokládá, že uvidíme i Captain Britain (Hayley Atwell), což naznačuje i fakt, že ve scéně, ve které se "tříští" realita je v jednom ze střepů její štít. Hodně často se skloňuje také jméno Tobeyho Maguire v roli Petera Parkera/Spider-Mana, což by nebylo překvapením s ohledem na to, že druhého Doctora Strange režíruje Sam Raimi, který stojí za původní trilogií Spider-Man.

Zatím můžeme o kompletním složení týmu spekulovat a čekat, jaké informace Marvel vypustí, ale v podstatě jisté je to, že Illuminati uvidíme.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat