Překvapení, postavy z Agents of S.H.I.E.L.D se prý vrátí do Marvelovského filmového universa


Snad je to pravda. 

V poslední době se zdálo, že se Marvel snaží tvářit, jako by Agents of S.H.I.E.L.D. nebyli součástí Marvelovského filmového universa (MCU). Tím pádem jsou nové zprávy o tom, že by se postavy z téhle série měly objevit v dalších marvelovských projektech překvapením. 

SOUVISEJÍCÍ: MOON KNIGHT BUDE BRUTÁLNÍ A OTESTUJE HRANICE

S touhle informací přišel server Geekositymag, který tvrdí, že Marvel hodlá přivést některé postavy ze seriálu zpět. Už delší dobu se mluví o tom, že by se Quake v podání Chloe Bennet měla objevit v marvelovské sérii Secret Invasion, která bude k vidění na streamovací službě Disney+ (kam by měli zamířit právě i Agenti S.H.I.E.L.D. poté, co 28. 2. 2022 vyprší práva Netflixu na jejich streamování), ale očekávat prý máme více postav. Nebylo ovšem řečeno kterých, ani ve kterých projektech to bude. 

Jak bylo řečeno, původně se zdálo, že Marvel v podstatě Agenty ignoruje (ostatně, zatímco události z filmů ovlivňovaly seriál, události ze seriálu na filmy dopad neměly), ale kreativní šéf Marvelu Kevin Feige poznamenal, že si je vědom toho, jak silnou fanouškovskou základnu seriál má a to je něco, co samozřejmě hraje velkou roli. 

Zdroj: ABC/Marvel Television (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat