Fandové se hádají, který návrat je větší. Patricka Stewarta jako Profesora X, nebo Michaela Keatona jako Batmana


Už se poprali?

V tomto roce dojde k dvěma velkým komiksovým návratům. Ve filmu Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) se s největší pravděpodobností vrátí Patrick Stewart jako Profesor X a ve filmu Flash (premiéra 3. 11. 2022) si znovu navlékne kostým Netopýřího muže Michael Keaton


A samozřejmě to nenechalo fanoušky chladnými, speciálně, když se jeden z projektů spadá pod Marvel a druhý pod DC a oba si pohrávají se svou vlastní verzí Multivesmíru. 

Někteří se přiklánějí názoru, že návrat Profesora X je prostě větší událost s ohledem na to, že půjde o první postavu z komiksových filmů od Foxu, která se stane součástí Marvelovského filmového universa, jiní zase tvrdí, že více pozornosti si zaslouží návrat Keatona s ohledem na to, že si naposledy zahrál Batmana v roce 1992 v Batman se vrací (Stewart ztvárňuje Profesora X od roku 2000).

Pokud bychom se měli bavit o dopadech jednotlivých postav, tak asi ano, větší vliv bude mít na dané universum zřejmě Profesor X, protože bude prvním krokem propojení komiksového světa, který stvořil Fox a Marvelovského filmového universa. U Bruce Waynea/Batmana není jasné, jaký dopad bude mít na filmové universum od DC, ale zatím to nevypadá, že by měl být srovnatelný s tím, co se bude dít u Marvelu (byť by měl být Bruce mentorem pro některé postavy). Ale DC nás může ještě překvapit. Je asi tak trochu zbytečné se o tom do krve hádat a prostě si užijme obě události.


Zdroj: CB, Marvel Studios/DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat