Ve filmu Flash se údajně objeví Aquaman a Wonder Woman. Peacemaker je rekordní a jeho tvůrce zamilovaný. A proč nebyl Mysterio ve třetím Spider-Manovi?


 Komiksové střípky.

Už nějakou dobu víme, že se ve filmu Flash (premiéra 3. 11. 2022) dočkáme hromady zajímavých postav. A nově vyšlo najevo, že by se měli zastavit i Wonder Woman (Gal Gadot) a Aquaman (Jason Momoa). 

SOUVISEJÍCÍ: PLAKÁT KE DRUHÉMU DOCTORU STRANGEOVI ODHALIL DALŠÍHO MOCNÉHO PADOUCHA

Zatím není známo, jak výraznou roli by měli v příběhu sehrát, ale spíše bych počítal s cameem. I když kdoví, třeba mají tvůrci větší plány, možná se potvrdí spekulace o tom, že Flash (Ezra Miller) ve filmu zformuje novou verzi Justice League.

Jamesovi se daří na všech frontách

DC seriál Peacemaker je skvělý. A není tak divu, že v jeho případě došlo k tomu, že zájem o něj epizodu za epizodou rostl. A to dokonce tak, že osmý díl, který uzavřel první řadu (druhá už byla schválena) se stal zatím nejúspěšnějším projektem streamovací služby HBO Max a ve srovnání s prvním dílem narostl počet diváků o 44 %. 

Tvůrci seriálu Jamesu Gunnovi se nedaří jen pracovně, ale i osobně. James oznámil, že se zasnoubil s herečkou Jennifer Holland, která v Peacemakerovi (a předtím v Sebevražedném oddílu) ztvárňuje Emilii Harcourt.

Gratulace.

Mysterio nebyl

Původně se spekulovalo o tom, že se ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) v nějaké formě vrátí Mysterio (dokonce se objevil i konceptart, který to potvrzoval) a jeho představitel Jake Gyllenhaal byl také pro. Ovšem, nakonec jsme se ho nedočkali. Proč? To vysvětlil spoluscenárista Chris McKenna:

"Nemůžete se nechat zaplavit milionem postav, musíte postavy vybírat moudře a ujistit se, že nezahltí příběh a Petera [Parkera]."

Jednoduše tvůrci to nechtěli přehnat s počtem postav a už takhle se vrátilo několik starých známých, takže Mysterio už by byl asi příliš.

Zdroj: Screen Geek, TwitterIGN, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat