Představitel Daredevila předpokládá, že bude součástí marvelovského universa klidně deset let


 Charlie Cox věří, že bude dál působit v MCU.

Když došlo k překvapivému zrušení marvelovských seriálů na Netflixu a to včetně skvělého Daredevila, nebylo úplně jasné, co bude dál. Marvel měl totiž smluvně zakázáno postavy nějakou dobou používat.

SOUVISEJÍCÍ: TOM HOLLAND DOUFÁ, ŽE SPIDER-MAN A DAREDEVIL SPOJÍ SÍLY

Tahle ale podmínka vypršela a tak má Marvel volné ruce. Čehož využil, například ve Spider-Man: Bez domova (2021), kde se objevil Matt Murdock (Charlie Cox). Ukázalo se pouze jeho civilní "já", ale spekuluje se o tom, že to nebylo naposledy, co jsme v Marvelovském filmovém universum (MCU) Matta viděli a v dalších projektech by měl navíc navléknout kostým Daredevila.

Oficiálně to zatím potvrzeno nebylo, ale i Charlie věří, že se vrátí:

"Myslím si, že v tuhle chvíli očekávám, že budu v určité míře zapojen [do MCU]. Jinak by šlo o zvláštní moment týkající se jen jedné scény. Moc toho nevím, vím toho málo a díky tomu, co vím jsem velmi nadšený, je tu šance, že by to mohlo být dalších deset let mého života."

Zřejmě se tak počítá s dlouhodobou spolupráci, což je jedině dobře, Charlie Cox je jako Daredevil skvělý. Zatím tedy není jasné, ve kterých projektech se objeví, ale mluví se například o seriálech Echo, She-Hulk a tom, že dostane i vlastní seriál.

Zdroj: HeyUGuys, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat