Držím si palce, doufá hvězda Živých mrtvých v roli Ghost Ridera. A herec z oscarového favorita si měl zahrát legendárního Spider-Manova protivníka

 Komiksové střípky.

Už dlouhou dobu fandové doufají to, že si Marvel všimne hvězdy Živých mrtvých Normana Reeduse a obsadí ho do role Ghost Ridera. Údajně Marvel odpískal seriál této oblíbené komiksové postavy, protože s ní má kreativní prezident Marvelu Kevin Feige jiné plány (zřejmě film). 

SOUVISEJÍCÍ: V KOMIKSOVÝCH FILMECH SE NEŠ*KÁ, PROHLÁSIL OSCAROVÝ REŽISÉR

Zatím ale není jasné, kdo si hlavní roli zahraje, ovšem i sám Norman se teď ozval s tím, že doufá, že to bude on:

"Držím si palce. Nevím. Hodně se o tom v posledních letech mluví. Nemám pro vás odpověď."

Jinak řečeno, šel by do toho, ale oficiálně osloven nebyl. Nicméně s ohledem na jeho netradiční vizáž a lásku k motorkám se jeví jako vhodný kandidát. Snad si toho všimne i Marvel.

Pokud jde o komiksové projekty, tak by se vlastního filmu měl dočkat i klasický protivník Spider-Mana Kraven the Hunter. A právě v téhle komiksovce by se měl objevit i další legendární nepřítel Pavoučího muže Chameleon. Vlastně šlo v komiksu o prvního rivala, se kterým Spider-Man poměřil síly.

SOUVISEJÍCÍ: SPIDER-MAN SE NOMINACE NA OSCARA ZA NEJLEPŠÍ FILM NEDOČKAL

Chameleon neměl původně žádné superschopnosti, ale dokázal si vyrobit vynikající masky a díky tomu měnit podobu. Postupně tuhle schopnost získal s pomocí experimentů a už nepotřeboval přestrojení. Kromě toho vyšlo najevo, že bral stejné sérum jako Kraven (se kterým ho určitou dobu pojilo přátelství), tím pádem je dlouhověký, silnější a odolnější než normální člověk (ale ne tak jako Kraven). 

A právě Chameleona si měl zahrát na Oscara nominovaný Kodi Smit-McPhee (který ztvárnil muntanta Nightcrawlera ve filmech X-Men), ale kvůli natáčení oscarového favorita jménem Síla psa (2021) to musel odmítnout.

Zatím není známo, kdo ho nahradí. A ani to, kdy bude mít film premiéru.


Zdroj: CB, Marvel Comics (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat