Projekt Adam: Co takhle sci-fi film s představiteli Deadpoola, Elektry, Hulka a Gamory? Podívejte se na trailer


Sci-fi pro celou rodinu.

Netflix plánuje zdražení (u nás zatím ne, ale pravděpodobně k tomu také brzy dojde) a tak je jasné, že už několikáté navýšení ceny za poměrně krátkou dobu musí obhájit. A proslovy o tom, že plánuje více kvalitního originální obsahu jsou fajn, ale předplatitelé chtějí důkaz. 

Jedním z nich by mohlo být sci-fi nazvané Projekt Adam/The Adam Project, které bude mít premiéru 11. 3. 2022 a pokud si pustíte trailer, příběh asi nebude to první, co by vás zaujalo. Dějově to působí jako standardní rodinné sci-fi, do kterého byly "naházeny" klasické prvky jako cestování v čase, drsní bojovníci z budoucnosti, stylové kosmické lodi atd. atd., prostě to, co je k vidění v 8 z 10 vědeckofantastických filmů. 

Originalita asi nebude hlavním pozitivem filmu, ale co nesporným kladem určitě je je obsazení, které udělá radost hlavně (ale nejen) komiksovým fandům. Těšit se totiž můžeme na Ryana Reynoldse (představitel Deadpoola), Jennifer Garner (představitelka Elektry), Marka Ruffalo (představitel Hulka) nebo Zoe Saldanu (představitelka Gamory). 

Jestli film bude sázet na víc, než jen na špičkové obsazení, to uvidíme za pár týdnů. 


 

Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat