Doufám, že Spider-Man a Daredevil spojí síly, přeje si Tom Holland


A doufají v to i miliony fandů.

Jistě, vrcholem filmu Spider-Man: Bez domova (2021) bylo, že se bok po boku postavili tři filmoví Spider-Manové, ale mnohé diváky extrémně potěšilo i to, že se vrátila hvězda seriálu Daredevil Charlie Cox, který si zopakoval roli Matta Murdocka. 

SOUVISEJÍCÍ: TOM HOLLAND VYSVĚTLIL, JAK MYSLEL SVÁ SLOVA O TOM, ŽE NEBUDE HRÁT SPIDER-MANA PO TŘICÍTCE

V kostýmu Daredevila se ale ve třetím dílu Spider-Mana neukázal, nicméně se mluví o tom, že Marvel má pro Charlieho a tuhle postavu velké plány.

A pokud jde o představitele Spider-Mana Toma Hollanda, byl ze spolupráce s Coxem nadšen a velmi rád by si to zopakoval:

"Pracovat s Charliem bylo neuvěřitelně vzrušující. Jsem velkou fandou seriálu Daredevil a myslím si, že je fantastický herec. Odvedl s touhle postavou skvělou práci a přestože šlo o malé cameo, očividně to naznačilo, co by se mohlo odehrát v budoucnu... Přijde mi to jako kurz herectví, když pracujete s lidmi, ke kterým opravdu vzhlížíte a s Charliem byla spousta zábavy. Bylo to opravdu skvělé sledovat to, když se vrátil do role a jsem skutečný fanda toho, jak rád [tuhle postavu] má. Takže to bylo opravdu skvělé a doufám, že jednoho dne Spider-Man a Daredevil opět spojí síly."

Oba jsou z New Yorku, tak by to jistě šlo, ale těžko říct, jestli je zrovna tohle v plánu. Ale doufejme, že ano, byla by to paráda.

Zdroj: THR, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat