Hawkeye: Někteří lidé si stěžují, že byl padouch příliš silný. Co na to jeho představitel?


 Jaké mé herec vysvětlení.

V minisérii Hawkeye jsme se dočkali návratu skvělého Vincenta D'Onofrio do role Wilsona Fiska/Kingpina. A právě ten se střetl s Kate Bishop (Hailee Steinfeld) v drsném fyzickém souboji. Během něho ale záporák ukázal, že je výrazně silnější než v seriálu Daredevil, ve kterém se objevil poprvé. Nebo to tak minimálně některým připadalo. Ovšem Vincent D'Onofrio si myslí, že nadlidsky silný byl Kingpin už ve zmíněném Daredevilovi:

SOUVISEJÍCÍ: TOM HOLLAND CHCE, ABY DAREDEVIL A SPIDER-MAN SPOJILI SÍLY

"Víte, nedávno jsem zjistil, že pár fandů, kteří do toho byli hodně zapálení, komentovali úroveň síly, kterou mám. Důvodem bylo to, že jsem si pohazoval s Kate a podobně. A já na něco úplně zapomněl. Nedávno jsem viděl klip na Twitteru, ve kterém já a Charlie (Charlie Cox, představitel Daredevila, pozn. redakce) bojujeme v DeKnightově (Stephen S. DeKnight, tvůrce seriálu Daredevil, pozn. redakce) první řadě [Daredevila]. Očividně je skvělý režisér. Pomohl s vývojem postavy Wilsona Fiska. Je tam scéna v uličce, v ulici v Brooklynu, kde doslova pohazuji Daredevilem vzduchem. Zvednu ho a hodím ho 15 stop do odpadků. Udělal jsem něco podobného několikrát během tohoto souboje. Není v tom rozdíl, opravdu ne. Takže opakuji, že jde o stejného Fiska jako v Daredevilovi. Je to kanonické, ale lidi to mate. Tomu rozumím."

Zajímavé tvrzení s ohledem na to, že se počítá s tím, že postavy z marvelovských seriálech na Netflixu, které se vrátily a vrátí do Marvelovského filmového universa jsou/budou ztvárněny stejnými herci, ale budou (alespoň částečně) rebootovány. Nicméně, Vincent věří, že jeho Kingpin z Hawkeye je totožný Kingpin jako v Daredevilovi. Uvidíme, jestli má stejný názor i Marvel. To zjistíme z následujících projektů, ve kterých uvidíme postavy, které už známe z Netflixu.

 

Zdroj: ComicBook, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat