Tom Holland prohlásil, že po třicítce hrát Spider-Mana nebude. Teď objasnil, jak to myslel. A seznam vystřižených scén ze Spider-Man: Bez domova

Oblíbený herec vysvětlil, co znamenala jeho slova. 

Tom Holland patří aktuálně k nejoblíbenějším hercům vůbec a to díky roli Petera Parkera/Spider-Mana. Podle dostupných informací si ještě kostým Pavoučího muže bude nějakou dobu navlékat, ale v minulosti prohlásil něco v tom stylu, že jako třicátník už ho hrát nehodlá. 

SOUVISEJÍCÍ: VŠICHNI TŘI SPIDER-MANÉ ZNOVU SPOLU? CO NA TO TOM HOLLAND

To samozřejmě vzbudilo velkou pozornost a herec se rozhodl vysvětlit, jak to vlastně myslel:

"Co jsem se v podstatě snažil říct je to, že pokud mi bude třicet a budu stále hrát Spider-Mana a nedojde k předání pochodně Milesu Moralesovi nebo Spider-Woman nebo někomu více rozmanitému, tak jsem musel udělat něco špatně ve smyslu mých povinností, které mám k této postavě. Ne to, že když budu hrát Spider-Mana jako třicátník, budu svým způsobem vyžilý. To rozhodně nebylo to, co jsem chtěl říct."

Počítá se s tím, že bude mít Tom hlavní roli ještě v minimálně jednom filmu Spider-Man a co bude potom, to se uvidí. A jen pro informaci, herci je 25 let, takže do třicítky zase tolik času nezbývá...

Kromě toho si můžete prohlédnout přehled bonusových materiálů ke Spider-Man: Bez domova (zatím není jasné, kdy bude k dispozici). V seznamu je hned několik vystřižených scén, kdy se jedna jmenuje Happy's Very Good Lawyer, což by mohlo dokazovat na další moment s Mattem Murdockem (Charlie Cox).

Zdroj: Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat