Omylem vyšlo najevo, že se vrátí mrtvá postava z Eternals. Druhý Aquaman je dotočen. A možný padouch v Ironheart


 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Ve filmu Eternals (2021) se Ikaris (Richard Madden) rozhodl ukončit svůj život tak, že se vrhnul přímo do Slunce. Ale v komiksovém světě není smrt obvykle definitivní a zdá se, že to platí i pro tuhle postavu. Zřejmě omylem vyšlo najevo, že by se mohla vrátit. 

SOUVISEJÍCÍ: V SERIÁL IRONHEART BUDE PRÝ K VIDĚNÍ DCERA PADOUCHA Z PRVNÍHO IRON MANA

Sestra kaskadéra Joea Kennarda Emmy totiž zveřejnila video, které okomentovala: "Když je váš bratra kaskadérem a jeho další práce je postava, která se vrací do MCU (Marvelovské filmové universum, pozn. redakce). 

A je na místě zmínit, že Joe je osobním dublérem právě Richarda Maddena...

@emmytriggerzzz #ad ♬ everyone stream Carly Rae Jepsens Dedicated album - Jaden Damelio

První Aquaman (2018) patří k nejzábavnějším DC filmům a protože byl i finančně úspěšný, dočkáme se pokračování nazvaného Aquaman and the Lost Kingdom (premiéra 15. 12. 2022). A to je aktuálně dotočeno. Což znamená, že film zamíří do postprodukce a určitě dojde i na dotáčky/přetáčky, ale většina očekávané komiksovky je hotova. To dal vědět režisér James Wan na Instagramu.


Jedním z plánovaných marvelovských seriálů je i Ironheart a zatím nevíme, kteří padouchové budou dávat zabrat hlavní hrdince v podání Dominique Thorne. Nedávno se objevily zprávy, že bychom se měli dočkat dcera záporáka z prvního Iron Mana (2008), ale není jasné, zda ta bude také zloduchem. Nyní se ale mluví o tom, že by mohl být k vidění Parker Robbins alias The Hood.

V komiksu šlo původně o zloděje, který ale po setkání s démonem získal schopnosti jako je neviditelnost nebo levitace a zformoval si vlastní zločinecké impérium. Ale dovoluji si odhadovat, že jeho "origin" bude v seriálu jiný (pokud se potvrdí, že se v něm objeví). 

Datum premiéry Ironheart zatím stanoveno nebylo. 

Zdroj: Illuminerdi, DC Films/Warner Bros. (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat