Doctor Strange 2: Marvel prý požádal Bena Afflecka, aby se vrátil jako Daredevil

 To by bylo rozhodně nečekané.

Jak už z názvu vyplývá, tak se film Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) zaměří se mnohovesmír/multivesmír/multiverse, což znamená, že si tvůrci mohou dovolit skoro vše a představit i velmi velmi nečekané postavy. Například se mluví o tom, že se dočkáme vůdce X-Menů Profesora X (Patrick Stewart), ale teď se objevila ještě více překvapivá zpráva a to, že Marvel údajně oslovil Bena Affleck, zda by se nevrátil jako Daredevil.

Podle některých zdrojů zástupci Bena Afflecka obdrželi předběžnou smlouvu týkající se daného filmu (mělo by jít o menší roli/cameo), ale zatím není jasné, jestli na to herec kývnul, nebo ne. Těžko říct, jestli by se do toho hnal s ohledem na to, že film Daredevil (2003) nebyl zrovna vrcholem jeho kariéry. 

Na druhou stranu, málokterý herec by odmítl nabídku stát se součástí Marvelovského filmového universa, takže motivace k tomu, aby do toho šel tu samozřejmě je. Uvidíme, jak se rozhodne, ale určitě by bylo zajímavé, pokud by se ve filmu objevil.

Zdroj: Big Screen Leaks, Fox/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat