Oscara pro Black Widow, doufá Disney. V Ironheart uvidíme dceru padoucha z prvního Iron Mana. A Sorcerer Supreme Wong


 Komiksové střípky.

Nedávno spustilo Sony oficiální kampaň na podporu Spider-Man: Bez domova (2021) jako možného kandidáta na Oscara za nejlepší film. Ale Disney (jehož společnost Marvel se na Spider-Manovi také podílela) by ráda, aby dostala podobnou šanci i Black Widow (2021).

SOUVISEJÍCÍ: VÍ ANDREW GARFIELD JESTLI SE VRÁTÍ V ROLI SPIDER-MANA?

Disney by se chtěl ucházet o Oscara v několika kategoriích . Například touží po nominaci pro Scarlett Johansson za nejlepší ženský herecký výkon v hlavní roli, Florence Pugh nebo Rachel Weisz za nejlepší nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejších rolích, Davida Harboura, O.T. Fagbenlea, Williama Hurta a Raye Winstonea za nejlepšího herce ve vedlejší roli a dál pokukuje po nejlepším scénáři, režii a hromadě technických kategoriích.

V tomto případě si ale dovolím odhadovat, že má film šanci právě v technických oblastech, pokud by porota nominovala film i v jiných kategoriích, bylo by to pro mě velké překvapení (čímž neříkám, že si to někteří herci nezaslouží, ale moc nadějně bych to neviděl). 

Potatí se?

Už nějakou dobu víme, že Riri Williams (Dominique Thorne) alias Ironheart dostane vlastní seriál. V komiksu jde o studentku, která svými technologickými znalostmi zaujala i Tonyho Starka/Iron Mana a ten si ji vzal pod svá ochranná křídla. 

A zdá se, že i v seriálové verzi bude příběh Riri silně propojen s Iron Manem. Například se objevily zprávy, že by v sérii měla být k vidění dcera padoucha Obadiaha Stanea (Jeff Bridges) z filmu Iron Man (2008) .

Zatím ale není o postavě příliš známo (v komiksu Obadiah dceru nemá, má syna a není tak jasné, jestli tvůrci změní pohlaví postavy, nebo půjde o úplně novou postavu), snad je to, že by to měla být brilantní čtyřicátnice se smyslem pro humor.

Magický Wong

Jak jsme se dozvěděli ve Spider-Man: Bez domova, novým nositelem titulu Sorcerer Supreme je Wong (Benedict Wong) a to, jak bude vypadat jeho kostým v Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (premiéra 5. 5. 2022) je k vidění na následujícím obrázku. 


Zdroj: CBThe Illuminerdi, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat