She-Hulk: V seriálu se údajně objeví Hulkův syn a dozvíme se, jak Kapitán Amerika přišel o panictví


 Co se o něm aktuálně ví?

Jennifer Walters (Tatiana Maslany) alias She-Hulk dostane vlastní sérii na streamovací službě Disney+ a není pochyb o tom, že půjde o zajímavou podívanou. Už jen proto, že se v seriálu objeví bratranec Jennifer Bruce Banner/Hulk (Marc Ruffalo). Ostatně, díky transfúzi jeho krve získala hlavní hrdinka své schopnosti (alespoň to tak bylo v komiksu).

SOUVISEJÍCÍ: DAREDEVILA BUDEME ZŘEJMĚ VÍDAT ČASTO

Podle nových informací nebudeme na Hulka čekat příliš dlouho, ale bude k vidění v potitulkové scéně hned v prvním dílu. Naopak, v poslední epizodě by měl být představen Hulkův syn Skaar. 

Následující informace není velkým překvapením, spekuluje se o tom už déle. Podle všeho bychom se měli dočkat Matta Murdocka/Daredevila (Charlie Cox). Jak asi víte, Matt je právník a stejně tak Jennifer a tahle dvojka by se měla střetnout u soudu, kdy by Matt měl obhajovat osobu, která má spojení se superhrdinským světem a Jennifer by měla být v roli žalující strany. Případ údajně vyhraje Matt, ale poté nabídne Jennifer práci ve své právnické firmě. 

A nejen to, Jennifer a Matt se sblíží, ovšem jejich intimnosti z nějakého důvodu přeruší Wong (Benedict Wong). Murdock by měl být k vidění ve dvou epizodách. Zajímavé by měly být také potitulkové scény, kdy se například dozvíme, jak Steve Rogers (Chris Evans) přišel o panictví. 

Zatím to vypadá slibně (je na místě upozornit, že jde o nepotvrzené info), tak snad seriál dostojí očekáváním. 

Premiéra by se měla odehrát ještě letos.

Zdroj: Reddit, Marvel Entertainment (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat