Black Widow díky pirátskému stahování přišla o velké peníze. A vrátí se Andrew Garfield jako Spider-Man?


Komiksové střípky.

Disney se dlouho bránil tomu, aby uvedl své filmy ve stejnou dobu na streamovací službě Disney+ i v kinech, ale nakonec se i on nechal zlomit a první marvelovkou, kterou uveřejnil tímto způsobem byla Black Widow (2021).

Ta byla k dispozici na streamovací službě Disney+ za poplatek téměř 30 dolarů, takže se dalo čekat, že ne všichni budou ochotni takovou částku zaplatit (v přepočtu je to více než 700 korun). Dalo se předpokládat, že film začne ihned po premiéře kolovat na internetu, kde si ho budou lidé moci stáhnout, aniž by za něj platili a samozřejmě to pro Disney znamenalo určité ztráty. 

Ty ovšem byly zřejmě vyšší, než se předpokládalo. Aktuálně se objevily informace, že byla Black Widow stažena z ne úplně legální zdrojů více než 20milionkrát, což by teoreticky znamenalo ztráty ve výši cca 600 milionů dolarů. 

To je samozřejmě trošku přehnané, protože ne každý, kdo si film stáhl by, v případě, že by to nebylo možné, zaplatil prémiové přístup k filmu na Disney+ nebo si koupil vstupenku do kina, ale i tak se tu bavíme o možných ztrátách ve výši několika set milionů dolarů.

Není tím pádem překvapení, že Disney už se do podobného stylu zveřejňování filmů jako v případě Black Widow nežene. 

Vrátí se Andrew jako Peter Parker

Už to asi není pro nikoho tajemstvím, ve filmu Spider-Man: Bez domova (2021) se vrátili představitelé Spider-Mana z původních filmových sérií a to včetně Andrew Garfielda. A mluví se o tom, že to nebylo naposledy, Marvel má údajně v plánu používat herce i v dalších svých projektech. Co o tom Andrew ví?

"Nikdo mi [ohledně toho] nevolal," byla jeho stručná odpověď. Což ale neznamená, že k tomu nedojde. Nebo možná herec trochu mlží, protože v minulosti také tvrdil, že se ve Spider-Man: Bez domova neukáže...

Zdroj: Deadline, JoBlo, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotogafie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat