Erotické schopnosti Valkýry. Kdo si zřejmě zahraje Nightwinga. A začalo obsazování Fantastické čtyřky

 


Komiksové střípky.

Thor: Love and Thunder (premiéra 7. 7. 2022) se vrátí i drsná Valkýra a podle její představitelky Tessy Thompson předvede zajímavé schopnosti:

SOUVISEJÍCÍ: BATMAN MLÁDEŽI NEPŘÍSTUPNÝ NEBUDE

"Má zvláštní schopnosti, abych byla upřímná. Může vycítit to, že je někdo blízko smrti a poté ho vezme do Valhally, co je ve své podstatě posmrtný život. Může oživit lidi. Ale když je oživí, někdy skončí v jejich těle. Je to divná věc. Může to být docela erotické. A má nadlidskou sílu a je v podstatě bohem."

Zatím Valkýra předvedla hlavně své bojové talenty, tentokrát se zdá, že ukáže i další.

Je to Nightwing?

Spekuluje se o tom, že ve filmu Batgirl, který se chystá pro streamovací službu HBO Max, by se měl objevit i Nightwing. A tyhle spekulace podpořila i skutečnost, že bylo nově do filmu obsazeno několik herců včetně Ethana Kaie. Právě u něj se předpokládá, že by mohl ztvárnit Dicka Graysona, bývalého Robina, ze kterého se stal Nightwing. 

Datum premiéry Batgirl zatím prozrazeno nebylo. 

Hledají se členové Fantastické čtyřky

To, že vznikne nová Fantastická čtyřka, a to pod dohledem režiséra Jona Wattse, už je známo nějakou dobou a zdá se, že se práce na filmu už začínají rozjíždět, protože se objevila zpráva, že se začalo s  obsazovaním filmu.

Snad budou mít tvůrci dobrou ruku při výběru hlavních představitelů. A třeba se nakonec opravdu dočkáme obsazení Johna Krasinski a Emily Blunt, po čemž fandové volají už dlouho.

Zdroj: W Magazine, THRMyTimeToShineHello,

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat