Ano, za konec Daredevila může Disney+, potvrdil to, co už víme představitel Kingpina


 Není to překvapením. 

Když bylo oznámeno, že vznikne streamovací služba Disney+ vyvstaly obavy, že marvelovské seriály, které běží na jiných televizích a platformách dříve, nebo později skončí s ohledem na to, že Marvel patří Disneymu. 

SOUVISEJÍCÍ: MARVEL BY SE MĚL DÁL VĚNOVAT PŘÍBĚHU MANŽELKY HAWKEYE, MYSLÍ SI TVŮRCE

A tyto domněnky se ukázaly být jako pravdivé, protože postupem času začaly být marvelovské série rušeny jedna za druhou a to včetně skvělého Daredevila na Netflixu. Právě o tom promluvil představitel Kingpina Vincent D'Onofrio:

"Nemyslím si, že s tím byl kdokoliv z nás v pohodě. Myslím si, že všichni z nás reagovali, 'OK, měli jsme hitový seriál a teď je s tím konec.' Ale zanedlouho poté, v době, kdy začala kampaň #SaveDaredevil, obsazení, myslím, že většina z nás, ale určitě vím, že Charlie (Charlie Cox, představitel Daredevila, pozn. redakce) a určitě já a Deborah (Deborah Ann Woll, představitelka Karen Page, pozn. redakce) jsme začali zjišťovat důvody, proč k tomu došlo. Pochopili jsme, co Marvel dělá kvůli tomu, že začíná Disney+... Když jste v branži tak dlouho jako jsme my, dává vám to z obchodního hlediska smysl. Co nám nedávalo smysl, proč nemůžeme pokračovat se seriálem s ohledem na to to, jak to dobře to fungovalo. V zásadě, myslím, že jsme byli zklamáni, ale domnívám se, že jsme pochopili, o co jde a bylo to svým způsobem nevyhnutelné. V branži se naučíte přijímat určité věci, protože víte, že je to koneckonců obchod a nic s tím nenaděláte."

Herec dodal, že ho to s Charliem mrzí, že nevznikla čtvrtá řada, ale jak víme, obě postavy už se vrátily do Marvelovského filmového universa a tuší se, že v budoucnu dostanou větší prostor. 

Zdroj: Marvel News Desk, Netflix/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat