Peacemaker je nejlépe hodnoceným projektem aktuálního DC universa. A tvůrce obsahuje drsnou vraždu ze Sebevražedného oddílu.


 Komiksové střípky.

Tvůrce Strážců Galaxie James Gunn natočil pro DC a Warner Bros. Sebevražedný oddíl (2021) a právě jedna z nových postav, které se v něm objevily, dostala vlastní seriál na streamovací službě HBO Max. 

SOUVISEJÍCÍ: RECENZE NA SERIÁL PEACEMAKER CHVÁLÍ

Řeč je o Peacemakerovi (John Cena). Jeho seriál začal 13 . 1. 2022 a podle serveru RottenTomatoes sdružujícím recenze jde o nejlépe hodnocený projekt z aktuálního DC universa. Seriál má 93 % pozitivních recenzí, což je něco, čím se nemůže pochlubit žádný jiný film nebo seriál ze současného DC universa (kam ale nespadá například Temný rytíř, který má 94 % pozitivních recenzí). 

Co se týče Peacemakera, tak ten byl v Sebevražedném oddílu padouchem (ne sympatickým padouchem, jako většina ostatních) a hodně lidí rozčílil, když zavraždil Ricka Flaga (Joel Kinnaman). Ale režisér/scenárista James Gunn to obhajuje:

"Lidé neustále na Twitteru píší, jak hrozný je a jak jsou naštvaní, že zabil Ricka Flaga - a já to možná schytám za to, co řeknu - ale měl důvod pro to, co udělal. V Sebevražedném oddílu zabil Ricka Flaga, protože tu bylo něco, o čem věřil, že způsobí ve světě nepokoje a smrt a násilí."

Jestli je tohle ospravedlnitelný důvod, to už musí rozhodnout sami fandové. A kromě toho si můžou užít trailer na čtvrtou epizodu Peacemakera.


Zdroj: Podly: The Peacemaker Podcast, Warner Bros./DC Films/HBO Max
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat