Hawkeye: Představitel skvělého padoucha (zřejmě omylem) naznačil, že se vrátí. Jeho příběh měl původně skončit jinak


 Účast téhle postavy byla milým překvapením. POZOR, SPOILERY!!!

V seriálu Hawkeye se vrátil Wilson Fisk/Kingpin v podání skvělého Vincent D'Onofrio, kterého jsme v téhle roli viděli naposledy v marvelovských seriálech, které vznikly pro Netflix. 

SOUVISEJÍCÍ: PROČ JE SERIÁL HAWKEYE SKVĚLÝ?

To udělalo spoustě lidí radost, ale co některé nemile zaskočilo bylo to, že byl zdánlivě zabit v poslední epizodě. Ale pravdou je, že jsme jeho smrt přímo neviděli, takže je možné, že se vrátí a to naznačil i Vicent během jednoho rozhovoru. Zřejmě mu to ale uteklo zřejmě omylem:

"Byl jsem překvapen [z návratu do role]. Doufal jsem, že [seriál] Daredevil nějakým způsobem přežil, když jsme přestali natáčet, ale to skončilo. Ale vždy jsem podporoval fanoušky a jejich nadšení z Daredevila a také nadšení z mé postavy. Ale nikdy jsem si opravdu nemyslel, že k tomu dojde, takže to bylo samozřejmě příjemné překvapení, že byl Hawkeye jednou z věcí, kterou po mně chtěl Kevin (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce), abych udělal. Je to neuvěřitelné."

Zájem vyvolal termín "jednou z věcí", což naznačuje to, že by se Kingpin měl vrátit i v dalších projektech (tuší se, že to bude například v seriálu Echo). A doufejme, že je to pravda, protože by byla škoda nevyužít Kingpina i dál. 

Mimochodem, už bylo zmíněno to, že byl možná zabit na konci Hawkeye, ale původní plán byl údajně jiný. Měli jsme se dočkat potitulkové scény, kdy by byl Kingpin naživu a dostal by od Clinta Bartona/Hawkeye (Jeremy Renner) Roninův meč a vzkaz, že má nechat jeho rodinu a blízké Kate Bishop (Hailee Steinfeld) na pokoji. 

Jen pro informaci, v komiksu se Echo také pokusila zabít Kingpina, ale on přežil. Je tak možné, že podobně na tom bude i hraná verze. Ale to ukáže až čas. 

Zdroj: EWThe Cosmic Circus, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat