Mohl by být padouch z Hawkeye novým "velkým záporákem" Marvelovského filmového universa?


 Co na to jeho představitel? POZOR, SPOILERY!!!

Původním ústředním zloduchem Marvelovského filmového universa byl Thanos (Josh Brolin), teď se zdá, že by to měl být Kang (Jonathan Majors), ovšem poté, co skončila minisérie Hawkeye se začíná mluvit o tom, že by do dění mohl promluvit i Wilson Fisk/Kingpin (Vincent D'Onofrio).

SOUVISEJÍCÍ: PŘEDSTAVITEL KINGPINA (ZŘEJMĚ OMYLEM) NAZNAČIL, ŽE SE VRÁTÍ

Ten sice v závěru seriálu zdánlivě umřel, ale jeho smrti nebyla přímo ukázána a sám herec zřejmě omylem naznačil, že ho Marvel chce pro více projektů. A možná si říkáte, že někdo, kdo je sice na člověk silný, ale jinak nemá žádné nadlidské schopnosti není někým, kdo by mohl znamenat výraznou hrozbu. Ale jak vám fandové komiksů potvrdí, je to omyl, Fisk je vynikající manipulátor a stratég a není radno ho podceňovat. 

A to, že je někým, s kým se musí počítat si myslí i sám Vincent. Nicméně, zatím nepřemýšlel nad tím, jestli by Kingpin mohl být "novým velkým záporákem" Marvelovského filmového universa (MCU):

"Nikdy jsem o těchto termínech nepřemýšlel. Hádám, že je to na Marvelu a Kevinovi (Kevin Feige, kreativní prezident Marvelu, pozn. redakce) a scenáristech. Myslím si, že je schopen být někým, kdo vše kontrolu zpovzdálí? Pokud jde o mě, už jím je. Domnívám se, že jsme ještě ani nezačali pořádně prozkoumávat to, jak zajímavý Fisk je. A proto doufám, že budeme pokračovat. Opravdu bych za to byl rád."

A byli by rádi i fandové, tak k tomu snad dojde. Více méně se počítá s tím, že ho budeme dál vídat (například v seriálu Echo), ale zatím není nic jisté. 

Zdroj: The Toronto Sun, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat