Eternals: Byl odhalen tajemný hlas z potitulkové scény a je to velké překvapení

 


O koho jde? POZOR, SPOILERY!!!

Nedílnou součástí marvelovek jsou potitulkové scény a novinka Eternals (2021) není výjimkou. Film obsahuje hned dvě. 

V případě té první už jsme věděli s předstihem, co nám nabídne, představí Thanosova bratra Erose/Starfoxe (Harry Styles), který na rozdíl od svého sourozence stojí na straně klaďasů. Režisérka Chloé Zhao prozradila, že obsadit bývalého členka boybandu One Direction Harryho Stylese se rozhodla ve chvíli, kdy viděla jeho herecký výkon ve filmu Dunkerk (2017)

SOUVISEJÍCÍ: OPRAVDU JSOU ETERNALS NEJHORŠÍ MARVELOVKOU?

A pokud jste scénu viděli, tak Erose doprovázela postava známá jako Pip the Troll a jestli vás zajímá, kdo tuhle zábavnou bytost namluvil, tak to je Patton Oswalt, který už je součástí Marvelovského filmového universa už nějaký ten pátek. 

Ztvárnil hromadu členů rodiny Koenigových v seriálu Agents of S.H.I.E.L.D. a namluvil hlavní roli v seriálu M.O.D.O.K.

Když už jsme u zajímavých hlasů, tak ve druhé potitulkové scéně jsme byli svědky toho, že se Dane Whitman (Kit Harington) ostýchal vzít do rukou meč známý jako Ebony Blade. A asi víte, že v komiksu je Dane i superhrdinou a členem Avengers známým jako Black Knight, který právě Ebony Blade používá k boji (jen pro informaci, určitou dobu měl k dispozici i Excalibur, který se ve filmu také objevil). 

Ebony Blade je mystickou zbraní, která je téměř nezničitelná a má hromadu různých schopností. Dovede například absorbovat a odrážet energii, ale také vstřebávat duše a tím se stávat silnější. A není tak divu, že Dane váhal s tím, aby meč vzal do rukou. 

Navíc se v dané scéně ozval tajemný hlas, který se ho ptal jestli si je jistý, že je připraven. A samozřejmě se začalo hned řešit, kdo položil tenhle důležitý dotaz. 

Chloé Zhao má překvapivou odpověď:

"Tenhle hlas patří jednomu z mých nejoblíbenějších superhrdinů, panu Bladeovi."

Technicky řečeno se tedy Blade (byť jen hlasově) představil mnohem dříve, než jsme čekali. To, že vznikne jeho film víme. Bylo to oznámeno před delší dobou společně s tím, že ho ztvární Mahershala Ali. Nicméně postupem času se ukázalo, že Marvel s jeho sólovkou nespěchá. 

Ovšem nedávno se začalo mluvit o tom, že bude k vidění v seriálu Moon Knight a předpokládalo se, že právě to bude první marvelovský projekt, ve kterém se objeví. Nakonec jsou to ale Eternals, i když nebyl přímo v záběru, mohli jsme ho jen slyšet. 

Dá se tak tušit, že Black Knight a Blade v budoucnu spojí síly a to zní hodně lákavě.

Zdroj: HL Daily, Fandom, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat