Druhý Venom už utržil 400 milionů dolarů. A vzkaz režisérky Eternals divákům


 Komiksové střípky.

Od října v kinech řádí Venom 2: Carnage přichází (2021) a očividně o něj diváci mají zájem, protože aktuálně film překročil sympatickou hranici 400 milionů v případě celosvětových tržeb, což je lepší výsledek, než se předpokládalo s ohledem na to, že například v Číně nebyl film ještě uveden (a tamější trh je jedním z nejdůležitějších) a samozřejmě stále je tu pandemie covid-19, což návštěvnost také ovlivňuje. 

SOUVISEJÍCÍ: JSOU ETERNALS NEJHORŠÍ MARVELOVKOU? NE, KDYŽ VÍTE, CO OD NÍ ČEKAT

První Venom (2018) si z kin odnesl 856 milionů dolarů, tak uvidíme, jak si povede pokračování, které mělo situaci trochu komplikovanější.. 

Podle odhadů si velmi dobře povedenou i marvelovští Eternals (2021) a to bez ohledu na to, že recenze nejsou vždy pozitivní. Ale hlavní slovo, pokud jde o úspěch, budou mít diváci a právě pro ně má režisérka Chloé Zhao vzkaz:

"...nabídneme naše milované dítě světu. Velmi tě miluji. Mé malé rodině v Marvel Studios a našemu obsazení, štábu a všem, kteří nám pomohli s jeho zrození, našim skvělým fanouškům a všem zvědavým duším po celém světě, kteří na něj čekají, jsem vám nesmírně vděčná."

A já přidávám, že jsem vděčný Chloé, že zkusila něco jiného, než na co jsme v případě marvelovek zvyklí a ne všem to sedlo, ale mně ano. 

Zdroj: BoxOfficeMojo, Instagram, Sony Entertainment/Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat