Režiséři Avengers: Endgame měli pro Marvel natočit další filmu, kvůli žalobě Scarlett Johansson už o to ale prý zájem nemají


Nebo to alespoň tvrdí některé zdroje. 

Bratři Russoové pracovali dlouhé roky pro Marvel, s tím, že natočili i nejúspěšnější film vůbec a to Avengers: Endgame (2019). A dalo se tak tušit, že se s nimi bude chtít Marvel znovu navázat spolupráci, k čemuž prý mělo dojít, protože údajně bratři jednali se společností o tom, že by se ujali (zatím neupřesněného) projektu. Ovšem, podle The Wall Street Journal se jednání dostala do slepé uličky kvůli žalobě herečky Scarlett Johansson na společnost Disney (vlastní Marvel) za to, že byla Black Widow (2021) uvedena ve stejný den v kinech i na streamovací službě Disney+:

SOUVISEJÍCÍ: SPOR KVŮLI BLACK WIDOW POKRAČUJE A KOLIK VLASTNĚ FILM VYDĚLAL NA STREAMOVACÍ SLUŽBĚ DISNEY+?

"Poté, co došlo k žalobě, dosáhli bratři Joe Russo a Anthony Russo, režiséři marvelovských Avengers: Endgame, nejvýdělečnějších filmu všech dob, slepé uličky, pokud jde o vyjednávání kvůli režii dalšího marvelovského filmu. Kvůli sporu Johansson si nebyli jistí tím, jak by byl jejich další film distribuován a jak by byli zaplaceni, což tvrdí lidé, kteří jsou se situací seznámeni."

Bylo jasné, že žaloba ze strany Scarlett neprojde bez povšimnutí a asi není překvapením, že situace má dopad na další tvůrce a herce, kdy jsou někteří hodně opatrní v tom, jestli chtějí dál spolupracovat se společností Disney. 

Prostě a jednoduše mediálně velmi sledovaný soudní spor zákonitě musel rozbouřit vody Hollywoodu a je otázkou, jak to dopadne s tím, že obě strany trvají na tom, že je právo na jejich straně, což asi nikoho nepřekvapí. A protože zřejmě nedojde k mimosoudnímu vyrovnání, což prosazoval Disney, tak se situace asi ještě zkomplikuje.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat