Ve druhém Doctoru Strangovi se možná ukáže temný Doctor Strange a v marvelovských komiksech ožila jedna z nejnebezpečnějších postav


 Komiksové střípky. POZOR, SPOILERY!!!

Ve čtvrté epizodě animovaného marvelovské série What If...? se představila temná verze Doctora Strange (Benedict Cumberbatch). Tento Stephen Strange se nehodlal smířit se smrtí své životní lásky a rozhodl se změnit minulost, což ale vyžadovalo ohromné množství magie a tak Stephen začal absorbovat různé bytosti a tím také jejich sílu.

Ovšem, vedlo to k tomu, že se z něj stala temná verze jeho samého. A právě tu bychom měli údajně vidět i ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022), protože se objevují zprávy, že se se na place staví temnější varianta Sanctum Sanctorum.

To samozřejmě není jasným důkazem toho, že se ukáže i temný Doctor Strange, ale s ohledem na to, že ve filmu bude mít důležitou roli Multivesmír to rozhodně není vyloučeno, protože v komiksu existují temnější verze Strange, které pocházejí právě z jiných vesmírů.

Je zpátky

Pokud někdo zemřel v komiksu, často to není definitivní konec. A to se opět ukázalo v marvelovské minisérii The Last Annihilation. Právě v ní se vrátila jedna entita, která je extrémně nebezpečná. Řeč je o Supreme Intelligence mimozemského národa Kree, což je velmi mocná umělá inteligence, která už v minulosti napáchala slušné škody.

Zdroj: Marvel Comis

Nedávno byla ale Supreme Intelligence zničena během boje o předmět známý jako Black Vortex stvořený Celestiany. Zbytky Supreme Intelligence byly použity pro vznik jiné umělé inteligence, ale původní Supreme Intelligence přestala existovat. Ovšem, v The Last Annihilation se znovu objevila, i když v trošku jiné podobě, než ji známe. Jde o jakousi zombie verzi (což je u v případě umělé inteligence poměrně zvláštní, ale v komiksu je možné vše). 

Zatím jsme se nedočkali vysvětlení toho, co má přesně tahle postava v plánu, ale co bylo naznačeno je, že to nebude nic pěkného. A je jasné, že "oživení" Supreme Intelligence znamená velké problémy, se kterými se budou muset hrdinové vypořádat.

Zdroj: One Take News, CB, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat