Trénink představitelky nové marvelovské hrdinky (?) a Captain Marvel přivítala Shang-Chi u Marvelu

 

Komiksové stříprky.

V seriálu Hawkeye se představí postava známá jako Echo, která je v komiksu adoptivní dcerou zločince Kingpina, ale přesto se z ní stala superhrdinka (ale ještě předtím byla častou protivnicí Daredevila). Kromě toho jde o jednu z mála hluchých hrdinek od Marvelu. 

Není jasné, jakou roli Echo sehraje v Hawkeyovi, ale co jasné je, že dostane i vlastní seriál. A protože je Echo v komiksu velmi fyzicky zdatná, není divu, že se její představitelka Alaqua Cox musí dostat do co nejlepší formy. O což se intenzivně snaží, jak ukazuje video, které zveřejnila a přidala k němu komentář, že dokáže na mrtvý tah zvednout víc, než sama váží. 


Premiéra Hawkeye je naplánována na 24. 11. 2021.

Captain Marvel vítá Shang-Chi

Druhého září měla premiéru marvelovka Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021) a je z ní bude úspěch jako hrom. Nejen, že recenze jsou veskrze velmi kladné (ať už od novinářů nebo "běžného" publika), ale také tržby z prvního (prodlouženého víkendu) jsou parádní a to 90 milionů dolarů a to jen ze severoamerických kin.

Shang-Chi tak bude důležitým přírůstkem do Marvelovského filmového universa a nedávno ho přivítala i představitelka Brie Larson (Captain Marvel), která sdílela fotografii Simu Liua před billboardem k filmu Shang-Chi.

Zdroj: Marvel Studios (úvodní fotografie) 

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat