Doctor Strange 2 prý nabídne dvě postavy z Lokiho a tajemná postava z Falcon & Winter Soldier zřejmě míří do Black Panthera 2

Komiksové střípky.

Už teď je jasné, že ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness (premiéra 24. 3. 2022) uvidíme hromadu postav z jiných projektů od Marvelu a teď se objevily zprávy, že by se k nim měly přidat dvě, které byly představeny v seriálu Loki. Řeč je o Mobiusovi (Owen Wilson) a Sylvii (Sophia Di Martino). 

Jde zatím o nepotvrzenou zprávu, ale dávalo by to smysl s ohledem na to, že to byla právě Sylvie, kdo stál u zrodu Multivesmíru a jak je z názvu druhého Doctora Strange patrné, Multivesmír v něm sehraje důležitou roli. 

Valentina Allegra de Fontaine je zpět

Postava jménem Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) už byla k vidění ve dvou marvelovských projektech a to Falcon & Winter Soldier a Black Widow (2021) a je patrné, že něco chystá, sestavuje vlastní tým. Tím pádem se dá předpokládat, že ji budeme vídat dál a to potvrzují i zprávy, že Julia byla k vidění na natáčení dalšího marvelovského projektu, kdy nebylo přímo odhaleno jeho jméno, ale odhaduje se, že půjde o druhého Black Panthera (premiéra 7. 7. 2022) 

Tak uvidíme, co má Valentina v plánu, nejčastěji padá domněnka, že sestavuje Dark Avengers, ale může pracovat na něčem úplně jiném. Tak snad se brzy dozvíme na čem.


Zdroj: The DisInsider Show, Marvel Studios/Disney+ (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat