Thor: Love and Thunder - Natalie Portman promluvila o tvrdé přípravě na roli "ženského Thora"

Nefláká to.

Už nějakou dobu není tajemstvím, že se ve filmu Thor: Love and Thunder (premiéra 5. 5. 2022) vrátí Jane Foster (Natalie Portman) a dokonce se ví, že se z ní stane další Thor, konkrétně Mighty Thor.

Určitě nikdo nečeká, že Jane najednou bude vypadat jako kulturistka, ale samozřejmě bude muset být ve formě a tak Natalie na své postavě tvrdě dře:

"Byla to opravdu zábava. Pracovala jsem s trenérkou Naomi Pendergast a myslím, že to byly čtyři měsíce předtím, než se začalo natáčet a samozřejmě celou dobu během natáčení. Byla to spousta posilování a proteinových koktejlů - posilování, kterému jsme se nikdy předtím nevěnovala. Samozřejmě, nikdy jsem necílila na to, abych byla mohutná. Bylo to velmi fyzické a zaměřené jak na mrštnost, tak na sílu. Bezpochyby to pomohlo s tím vžít se do postavy a určitě to změnilo způsob, kterým se pohybuji. Chodíte odlišně, cítíte se odlišně. Tím chci říct, že je divoké cítit se poprvé v životě silnou."

Asi jsme všichni zvědaví na to, jak bude Might Thor zakomponována do příběhu. V komiksu to fungovalo a není důvod si myslet, že to nevyjde i v hrané podobě. Speciálně, když je očividně Natalie roli velmi oddaná.

Zdroj: Vanity Fair, Marvel Studios (úvodní fotografie)


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat