Shang-Chi: Co se vlastně ve filmu dělo s "falešným Mandarinem" a skvělá bojová scéna z filmu

 


To prozradil sám jeho představitel. POZOR, SPOILERY!!!

Ve filmu Iron Man 3 (2013) se objevil legendární marvelovský padouch Mandarin v podání Bena Kingsleyho, ale jak se později ukázalo, nejednalo se o skutečného Mandarina, ale herce Trevora Slatteryho, který byl vším, jen ne obávaným záporákem. 

Skutečný Mandarin byl k vidění až letos a to ve filmu Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021), kde ho ztvárnil Tony Leung. A protože se už nějakou dobou objevovaly zvěsti, že v Shang-Chim uvidíme i Bena Kingsleyho, asi vás nepřekvapí, že jsme se v nejnovější marvelovce opravdu dočkali Trevora.

Skutečný Mandarin totiž nebyl nadšený z toho, že se za něj někdo vydává a tak Trevora uvěznil a plánoval ho popravit, aby tak dal světu vědět, že zneužívat jeho jméno není moudrý nápad. Ovšem, svůj plán si později rozmyslel, protože ho Slatteryho herecké schopnosti uměly dobře pobavit a tak ho nechal naživu s tím, že ho věznil a v případě, že měl chuť, ho měl pro zábavu. 

Trevor ale nakonec ze svého vězení uprchl a přidal se k hlavním hrdinům a dokonce se aktivně zúčastnil i finální epické bitvy a přežil ji. 

Neznamená to, že se dočkáme návratu téhle postavy, která v Shang-Chim uměla velmi dobře pobavit nejen Mandarina, ale i diváky, ale určitě by diváci nebyli proti, pokud by se ještě někdy objevil. 

A jako bonus si pusťte scénu z filmu, ve které bojuje Shang-Chi s Death Dealerem (Andy Le).

Zdroj: CBM, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat