Red Notice: Chtěli byste vidět, jak Gal Gadot nakope zadek Rockovi a Ryanu Reynoldsovi? Tady to je



Upoutávka na filmovou podívanou od Netflixu.

Netflix rozhodně ví, jak do svých seriálů a filmů přilákat nejzvučnější jména (ano, dá se tušit, že to má co dělat s částkou na nabízeném šeku). A zvládl to i v případě novinky nazvané Red Notice

Řekněme si to na rovinu, zápletka nezní kdovíjak objevně - agent FBI v podání Dwaynea "Rocka" Johnsona musí spojit síly s dvěma zloději, které ztvárňují Ryan Reynolds a Gal Gadot, ovšem určitě vás zaujala zmíněná tři herecká jména, protože to není každý den, aby se před kamerou sešli představitelé Black Adama, Deadpoola a Wonder Woman. 

A byť je to netradiční trio, tak chemie mezi nimi funguje, alespoň v nově nabízeném traileru, na výbornou a zdá se, že si všichni tři tohle dobrodružství opravdu užili. Ne, upoutávka dějově nepřekvapí, ano, některé triky působí dost nedotaženě a ne, v traileru není příliš scén, které by vás srazily do kolen, ale charisma ústřední trojice a jejich pošťuchování zatím funguje tak dobře, že rádi přehlédnete nedotaženosti. Otázkou je, jestli film nabídne něco víc, než jen skvělé obsazení.

Samozřejmě je tu šance, že film nebude sázet jen na herce, ale zatím to tak nevypadá a Red Notice působí jako průměrné (i když ne nudné) akčně-komediální dobrodružství, které mělo štěstí na hlavní hvězdy.

Premiéra se odehraje 12. 11. 2021.


Zdroj: Netflix (úvodní fotografie)
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat