Shang-Chi: Proč prsteny z filmu nejsou prsteny. Dozvíme se víc o Abominationovi? A měli se ve filmu objevit Ant-Man a Wasp?

Zajímavosti o povedené marvelovce. 

Od dnešního dne je v kinech první marvelovka s asijským superhrdinou Shang-Chi: Legenda o deseti prstenech. A právě jeho se týká několik informací, které se aktuálně objevily. 

SOUVISEJÍCÍ: SHANG-CHI BUDE NEUVĚŘITELNÝ, MYSLÍ SI TVŮRCE

Například odpověď na otázku, proč vlastně oněch titulních deset prstenů nejsou prsteny, ale spíše náramky. Na to odpověděl producent Jonathan Schwartz:

"Měli jsme pocit, že prsteny by v praxi působily trošku potrhle.... Jednoho jsme se v kanceláři scenáristů já, Destin a Dave (režisér/spoluscenárista Destin Daniel Cretton a spoluscenárista Dave Callaham, pozn. redakce) sledovali film nazvaný 36 komnata Shaolinu, který začíná se sestřihem z kung fu tréninku, k vidění je mnoho zbraní a jedny z nich jsou kovové kruhy Hung Gar, což je tradiční kung fu zbraň. Možná si je vybavíte z Kung-fu mela, kde hrály důležitou roli. Destin se na ty kruhy podíval a řekl, 'To bychom měli použít.' A měl stoprocentní pravdu a bylo to unikátní a skvělé..."

Tak to máme jedno vysvětlení a další se týká postavy padoucha Abominationa, kterého ve filmu uvidíme, ale není jasné, jestli bude mít větší roli, nebo jen cameo. Na to Schwartz neodpověděl konkrétně, ale přislíbil, že pokud jde o to, zda se dozvíme, co se s touhle postavou stalo po souboji s Wongem (Benedict Wong), jehož budeme v nové marvelovce svědky, tak: "Vše bude odhaleno."

A nakonec producent reagoval na dotaz, zda se ve filmu měli skutečně objevit Ant-Man (Paul Rudd) nebo Wasp (Evangeline Lilly) s ohledem na to, že i ti působí v San Franciscu stejně jako Shang-Chi (Simu Liu):

"Mluvili jsme o dalších postavách, které by dávaly smysl jak v San Francisku, tak jinde, takže existovalo pár verzí s dalšími postavami, které se mohly objevit. Myslím, že je tu vždy určitá možnost. Ale víte, scénář se postupem času vyvinul v to, čím aktuálně je a vyprávíme především příběh Shang-Chiho, takže jsme spokojeni s verzí, která skončila v kinech."

Je to trochu škoda, ale soudě podle recenzí se i tak film povedl, takže není třeba fňukat kvůli tomu, že jsme se nedočkali dalších cameo rolí.

Zdroj: CB, The Direct, Marvel Studios (úvodní fotografie)

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat